21 Temmuz 2011 Perşembe

Facebook ile Para Kazanma Yolları

Facebook Para
Facebook Para Kazanma, Facebook ile Para Kazanma yolları, 

Sosyal medyanın önemi gün geçtikçe artmakta. Dünya genelinde 400 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip, yıllık 300 milyon USD geliri olan ve farklı merkezlerde 1000 in üzerinde çalışanıyla FaceBookGoogle’dan sonra internetin en büyük portalıdır.
Türkiye nüfusunun 75 milyon, ABD nüfusunun 300 milyon, Avrupa nüfusunun 400 milyon olduğunu düşünürsek, FaceBook’un ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Tabi, bu potansiyel internetten para kazanma gurularının da ilgisini çekmiştir ve facebook üzerine geliştirilmiş pek çok para kazanma yöntemi geliştirilmiştir.
Aslına bakarsanız, doğru strateji ve yöntemleri uygularsanız facebook ile para kazanmakçok kolaydır. Hatta, belirli disiplinleri uygulayarak aylık 10bin dolarlara varan düzenli bir gelir elde etmeniz hiç şaşırtıcı bir sonuç olmaz.
Ülkemizde pek bilinmese de, yurt dışında önemli üniversitelerde “Social Media Marketing” yani “Sosyal Medya Pazarlama” kürsüleri bulunmaktadır. Yani bu işin akademik eğitimi verilmektedir.
Facebooktan para kazanma stratejilerini buradan inceleyebilirsin.
Facebooktan Para Kazanma, Facebook sayesinde para kazanma, Facebook ile Para Kazanma,Facebook ile nette para kazanma

2 yorum: