25 Mart 2015 Çarşamba

Facebooktan Para Kazanma İsteyenler..

facebooktan para kazanma, facebook tan para kazanma
Facebooktan nasıl para kazanılır?
Merhaba arkadaşlar
Facebookta geçirdiğiniz zamanı paraya dönüştürmek için bir arayışa geçtiyseniz tamda yerine geldiğinize emin olabilirsiniz.

Hepimizin çoğu zamanı facebookta geçiyor,fakat çok az kişi bundan para kazanabileceğini akıl ediyor.İşte sizde bunlardan birisiniz ve benimde yaptığım facebooktan para kazanma işini sizlerle paylaşacağım.

Arkadaşlar yapacağımız iş çok basit;Size bir site önereceğim ve o siteye üye olacaksınız.Daha sonra o site size özel bir link veriyor.Bu linki facebook guruplarında ve facebook sayfalarında paylaşacaksınız.

Sizin linkinize tıklayarak sisteme üye olan herkesten 10 lira kazanıyorsunuz.Sizin yaptığınız üyelerde üye yapınca onların her birindende 5 er lira kazanıyorsunuz.

Yani Mantık Çok Basit Her Yaptığınız Üyeden
10 TL Üyelerinizin Yaptığı Üyelerdende 5 TL ve üyeleriniz üyelerinin üyesinden de yine 5 TL
Kazanıyorsunuz. 7.seviyeden 15 tl alıyorsunuz.

Kazançlarınızı ise PTT den hesabınıza yatırılıyor.Kazançlarınızı almak içinde herhangi bir limit yok.Yani hesabınızda ister 10 lira olsun isterse 1000 lira olsada istediğiniz zaman para çekme talebinde bulunbiliyorsunuz.24 saat içinde paranız hesabınıza yatıyor.

Benim PTT hesabım yok diyorsanız,herhangi bir PTT şubesine giderek 5 lira işlem ücreti ile 2 dakikada hesap açtırabilirsiniz.

Facebooktan para kazanma sisteminin adı; UMYS, Yani Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemi...

Şimdi gelelim üye olmaya;Sitenin linki bu: http://umys.org/ bu linke tıklayarak sisteme ücretsiz üye olun.

Daha sonra 55 lira üyelik ücretini ödeyerek aktifleştiğinizde sizede özel bir link verilecek.Bu linki kopyalayın ve facebookta istediğiniz yerde paylaşın.Artık sizin linkinize tıklayarak üye olan herkesten hesabınıza para gelir.

Mesela benim linkim bu http://umys.org/?ref=En-basit-kazanc Sizde üye olunca buna benzer sadece sizin belirlediğiniz bir link verilir ve sistem sizi bu linkten tanır.

Bu işlemi ne kadar çok yerde yaparsanız yani linkinizi ne kadar çok facebook guruplarında ve sayfalarında paylaşırsanız kazancınız o oranda fazla olur.

Sistem tamamen otomatik işler ve Tüm işlemleri panelinizden takip edersiniz.Yani kaç kişi üye olmuş,kaç kişi ödeme yapmış,hesabınızdaki parayı..yani herşeyi panelinizden görebilirsiniz.

Bu sistemden hergün üyelere yapılan ödemeleri aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

Facebooktan para kazanma


Zaten belli bir aktif üye yaptıktan sonra ise hiç birşey yapmasanız bile, sizin linkinizle sisteme üye olanların yaptıkları üyelerden devamlı hesabınıza para gelir.

Şimdi buraya tıklayarak siteme üye olun,linkinizi alın ve hemen facebookta paylaşmaya başlayın.

Mesela ben facebookta aşağıdaki gibi paylaşım yapıyorum ve hergün onlarca kişi üye oluyor.

"İnternetten Para Kazanmak İsteyenler...
Facebook'ta boşa geçirdiğiniz zamanı paraya dönüştürmek istemez misiniz?Tamamen Yasal bay,bayan herkesin yapabileceği bir sistem.Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hergün hesabınıza 100 liraya kadar havale gelsin.Hemde 5'er 10'ar 15'er lira.Detaylar http://umys.org/?ref=En-basit-kazanc
Kazançlarınızı PTT ve Yapı Kredi Bankasından istediğiniz zaman istediğiniz miktarda çekerek gönlünüzce harcayabilirsiniz.
Sizde linkteki videoya tıklayarak izleyin ve kararınızı verin http://umys.org/?ref=En-basit-kazanc
FACEBOOTAN PARA KAZANMA ETKİNLİĞİNE DAVETLİSİNİZ.
Sende Katıl,Sende Kazan!
Unutmayın! Günümüzün İş ve Para Kazanma Fırsatları İnternette Gizlidir!"

Evet arkadaşlar,sizde sisteme üye olup linkinizi aldığınızda buna benzer paylaşımlar yapabilirsiniz.Yukarıdaki benim linkim yerine siz kendi linkinizi yazın.

Şimdiden bol kazançlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder